4.8 C
De Bilt

Boekbespreking ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls in bibliotheek Gieten

Op woensdag 30 november vanaf 10.00 uur kunnen belangstellenden aanschuiven om in gesprek te gaan over Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls, het boek dat dit jaar centraal staat tijdens de campagne Nederland Leest. U krijgt dit boek van uw bibliotheek deze maand cadeau (indien nog voorradig).

Mevrouw mijn moeder

Met Mevrouw mijn moeder richt Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger. Mevrouw mijn moeder is een prachtig en humorvol geschreven, persoonlijk en ontwapenend boek,

Als u het gelezen hebt en u wilt er graag over doorpraten, schuif dan aan bij deze ‘open boekbespreking’. U kunt uw leeservaringen delen en krijgt meer achtergrondinformatie over het boek. De bespreking is onder begeleiding van Walter Schlundt Bodien.

Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Wel is het wenselijk als je je vooraf aanmeldt via info@bibliotheekgieten.nl of loop even binnen in de bibliotheek van Gieten.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio