2.1 C
De Bilt

Lezing natuurfotograaf André Brasse in Bibliotheek Rolde: fotoverhalen uit het Drentse veld

Op donderdag 9 november komt André Brasse naar de bibliotheek van Rolde, om te vertellen over zijn ervaringen als natuur-en landschapsfotograaf. Aan de hand van foto’s die hij voornamelijk in de Drentse natuur heeft gemaakt, weet hij op boeiende wijze zijn publiek mee te nemen in zijn belevenissen in het veld.

André Brasse heeft als sinds jonge leeftijd een passie voor natuur en de fotocamera. Momenteel heeft hij zijn eigen fotografiebedrijf en is hij daarnaast werkzaam bij IVN natuureducatie en Nationaal Park Drentse Aa.

Nieuw boek van André Brasse

Onlangs is zijn nieuwe fotoverhalenbundel André Natuurlijk uitgekomen, waarin 95 columns die hij schreef voor de rubriek Puur Natuur in De Krant zijn verzameld. Het boek is de avond van de lezing te koop en kan naar wens worden gesigneerd.

Lezing in kader pop-up ROEG!-Hoek

Deze lezing wordt gehouden in het kader van de pop-up ROEG!-Hoek, die van 16 oktober tot 11 november is ingericht in Bibliotheek Rolde. ROEG! is een samenwerkingsverband van RTV Drenthe en verschillende natuurorganisaties met als doel te laten zien hoe mooi de Drentse natuur is.

Datum: donderdag 9 november 
Tijd: 19.30 uur  
Locatie: Bibliotheek Rolde, Zuides 50 

Aan de lezing zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is wel verplicht. Ga voor meer informatie en om je op te geven naar bindbibliotheken.nl/roeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio