8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Nederlands kampioenen van De Stroomruiters gehuldigd

Op vrijdag 14 oktober heeft wethouder Rico Schans de zeven Nederlands kampioenen van De Stroomruiters in het zonnetje gezet. Dit gebeurde tijdens het springconcours dat dit weekend door hun vereniging in Beilen wordt georganiseerd.

Nederlands kampioen

De dressuurrijders Anne van den Eerenbeemt, Maaike Hofman, Miranda Trip, Francis Turkensteen en Anouk Doornbos werden eind augustus in Ermelo Nederlands kampioen in de zwaarste klasse. Voor deze mooie prestatie overhandigde wethouder Rico Schans ze namens de gemeente een bos bloemen en een cadeaubon.

Ook Vicky Bakx en Marell Hilberts werden op deze wijze in het zonnetje gezet. Vicky behaalde de eerste prijs tijdens het Nationaal Kampioenschap in de rubriek ‘Bestgaand haflinger merrie’. Merel wist de titel Nederlands kampioen in de klasse ZZ Zwaar van het Friese paard op haar naam te schrijven.

Rico Schans was onder de indruk van de prestatie van de dames: “Ik sta hier bij de absolute top van Nederland. Dit zijn prestaties waar jullie enorm trots op mogen zijn”.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio