20.7 C
De Bilt

Noordenveld werkt aan woonvisie; bewoners denken mee

Noorderveld De gemeente Noordenveld gaat dit jaar aan de slag met een nieuwe woonvisie. Noordenveld nodigt haar inwoners uit om mee te denken. Zij kunnen nog de hele maand september een online vragenlijst invullen, waarin ze hun mening kunnen delen over wonen in de gemeente en onderwerpen als duurzaamheid en de eigen woonomgeving.

In de woonvisie komt te staan wat er de komende jaren moet gebeuren op het gebied van wonen in de gemeente. Zo wordt beschreven aan welk type woningen behoefte is in Noordenveld en hoeveel woningen gebouwd moeten worden voor welke doelgroepen. Ook thema’s als duurzaamheid, woonomgeving en het combineren van wonen en zorg maken deel uit van de woonvisie.

Vragenlijst voor Noordenvelders

Bij het opstellen van de woonvisie maakt de gemeente graag gebruik van de kennis en ideeën van inwoners, woningcorporaties, huurdersorganisaties en andere belanghebbenden. Om de meningen van inwoners van de gemeente te verzamelen, is in samenwerking met adviesbureau KAW uit Groningen een vragenlijst over wonen in de gemeente gemaakt. Inwoners van de gemeente kunnen die vragenlijst tot en met 30 september invullen op www.noordenveld.nl/woonvisie.

Naast de vragenlijst worden in oktober een aantal bijeenkomsten georganiseerd om verder te praten over de woonvisie. Ook daarbij zijn inwoners welkom. Meer informatie over deze bijeenkomsten volgt nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio