14.2 C
De Bilt

Ondernemers en vastgoedeigenaren binnenstad Assen, breng je stem uit!

Assen – Ondernemers en vastgoedeigenaren in de binnenstad van Assen kunnen nog tot donderdag 19 januari 12:30 uur hun stembiljet voor de bedrijveninvesteringszone (BIZ) inleveren bij de gemeente. De Klankbordgroep brede stadsmarketing doet een laatste oproep hiertoe.

Voorzitter Kor IJszenga: “De BIZ is van belang voor de hele stad. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan onder andere de marketing van de stad. Er ligt een plan klaar, waarbij ook zeker de gemeente haar (financiële) deel pakt. In de pers, recent nog rondom de stemming van de BIZ, komt de gemeente er soms slecht vanaf. Natuurlijk is er ruimte voor verbetering, daar geven we samen met de gemeente invulling aan. De gemeente heeft het afgelopen jaar fors geïnvesteerd in de bezoekersmarketing en doet dat ook in 2023, naast de investeringen in de binnenstad. Voor de stadsmarketing na 2024 zijn de plannen in ontwikkeling.

Ondernemers en vastgoedeigenaren

Met de BIZ zijn we in staat om meer cofinanciering los te krijgen en daarmee ook de binnenstad beter te vermarkten. Zonder BIZ wordt dat een stuk lastiger. Onze oproep is dan ook om zoveel mogelijk je stembiljet te gebruiken als eigenaar en / of als ondernemer, lever hem in vóór morgen 12:30 uur! Er ligt een goed plan klaar waar alle ondernemers en eigenaren straks profijt van hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio