16.2 C
De Bilt

Opnieuw grote paaseieren op de Brink en paasspeurtocht met gratis ijsje

Tientallen unieke paaseieren kleuren de binnenstad van Assen. Als je tussen 15 maart en 1 april over de Brink loopt, word je zeker weten verrast door een pop-up expositie van prachtig versierde paaseieren. Dit jaar staan er ook weer kleinere eieren bij verschillende ondernemers in de etalages, die onderdeel uitmaken van een speurtocht. Het wordt een groot feest in Assen met de pop-up paasexpositie, paasspeurtocht én het nieuwe paasevenement op eerste en tweede paasdag.

Pop-up paaseierenexpositie op de Asser Brink

CS Vincent van Gogh in Assen organiseert, onder regie van kunstdocente Karin Kingma, voor de vierde keer een pop-up expositie met prachtig geschilderde grote XXL-paaseieren op de Brink. Dit jaar zijn er meer dan 45 kunstwerken te bewonderen van scholieren van de 2 locaties van CS Vincent van Gogh Assen en 25 andere scholen uit Assen. De paasexpositie wordt vrijdag 15 maart om 15.30 geopend door burgermeester Marco Out en locatiedirecteur -Salland- Rolf Albring. Zet dit moment dus maar alvast in je agenda.

thumbnail?sz=w1920&id=1iaaadGrPlL59glre0x1g9H 6IblqE2G9
mooi ei2. Foto: Vaart in Assan

Stadsspeurtocht met gratis ijsje

Dit jaar staan er ook weer kleinere eieren (verstopt) bij verschillende ondernemers. Haal de speurtochtkaart bij het VVV Assen, speur de eieren door de stad en scoor daarna een gratis ijsje bij Spekjes&Zuurtjes, Demi Gelato of Toscana IJssalon. Deze actie loopt van 15 maart tot en met tweede paasdag.

thumbnail?sz=w1920&id=1gtF s6sChksLbNNH67KdaE 9Kor3h7F1
mooie ei 3. Foto: Vaart in Assan

Paasevenement op eerste en tweede paasdag

Geniet van 13.00 tot 16.00 uur van paasactiviteiten tijdens eerste en tweede paasdag op de Brink. Loop de speurtocht met een extra presentje (naast het ijsje) als beloning, doe mee aan de kinderworkshop en kom knutselen met paaseieren en ga samen op de foto met de paashaas. Gratis plezier voor het hele gezin!

thumbnail?sz=w1920&id=1mAtvC3Y8nQvAQhRqzpkBjbQXt0sVhQJu
mooi ei 4. Foto: Vaart in Assan

Mede mogelijk gemaakt door

Deze actie is een initiatief van Karin Kingma (CS Vincent van Gogh) en Vaart in Assen en is mede mogelijk gemaakt door Stichting Stimuleringsfonds Leefbaarheid Assen en het Ondernemersfonds Assen. De foto’s zijn van vorig jaar en gemaakt door de fotograaf Marcel de Jong.

thumbnail?sz=w1920&id=1TD3RRwR2rG4QG31RuYJdo9 tPOjeeOqw
mooi ei 6. Foto: Vaart in Assan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio