7.5 C
De Bilt

Rolder Kerstverhaol veur de 4de maol!

Tijdens een gezellige bijeenkomst vijf jaar geleden kwamen Klein Orkest Rolde en Jacco Fluks op het idee om een voorstelling voor het dorp te doen rondom de kerstdagen. Het moest een voorstelling worden voor roldernaren over het hun dorp en haar inwoners. Het concept was simpel: Jacco schrijft elk jaar een humoristisch kerstverhaal in het drents en daar omheen speelt Klein Orkest Rolde muziek die aansluit bij het verhaal.

Het bleek een schot in de roos en dit jaar staat alweer de vierde editie gepland. Er wordt dan ook in  Rolde en omgeving al druk gespeculeerd wie dit jaar een rol heeft in het verhaal en welke lachwekkende taferelen of pure ernstige situaties de revue zullen passeren. Een klein tipje van de sluier: Sommige Roldenaren begeven zich op eenzame acrobatische hoogte.

Rolder Kerstverhaol

Het kerstverhaal wordt één keer opgevoerd en wel op zondag 24 december in de achterzaal van Grand-café Hofsteenge. De zaal is vanaf 14:30 geopend en het optreden begint om klokslag 15:00 uur. De entree is gratis, maar voor wie dat wil is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te doen in de “donatiebox”. De opbrengsten komen ten goede aan Klein Orkest Rolde en de IJsvereniging van Rolde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio