16.3 C
De Bilt

Sint Maarten & Lichtjesavond in de binnenstad van Assen als nieuwe traditie

Een nieuwe traditie is geboren! Vanaf dit jaar organiseert binnenstadsorganisatie Vaart in Assen Sint Maarten en lichtjesavond. Sint Maarten is natuurlijk al een leuke activiteit waar veel kinderen, en hun ouders, naar de binnenstad van Assen komen om al zingend langs de winkels te gaan om zoveel mogelijk snoep en lekkers op te halen voor in de trommel thuis.

Lichtjes

Maar vanaf dit jaar zal de gehele binnenstad nog meer in het teken gaan staan van “lichtjes” op de elfde van de elfde. Assen heeft namelijk nieuwe sfeerverlichting en die wordt ontstoken op vrijdag 11-11 om 18.00 uur. Ook komen na Sinterklaas weer de kerst eyecatchers in de binnenstad terug en kan de “lichtjesroute” door de stad gelopen worden.

Sint Maarten

Vanaf nu wordt elk jaar op de elfde van de elfde de sfeerverlichting voor het eerst aangestoken. Wat in combinatie met Sint Maarten en de lampionnen voor een gezellige sfeer en mooi beeld zal zorgen in de binnenstad. Ondernemers worden opgeroepen hun zaak sfeervol te verlichten en deze vrijdagavond open te zijn met een volle bak lekkers achter de voordeur. Op het Koopmansplein staat een heuse Sint Maarten Karaoke opstelling waar gezongen kan worden in ruil voor een lekkere traktatie.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio