8.8 C
De Bilt

Het VKSO en het VKSO concertkoor omringen het publiek met Riley in C

Het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën en het Veenkoloniaal concertkoor is het muzikale seizoen goed begonnen! Memorabele evergreens van icoon Ede Staal afgewisseld met feelgood klassiekers, gezongen door niemand minder dan Erwin de Vries en Wia Buze vormden een goede start om het nieuwe seizoen uit te rollen.

VKSO met concertkoor

Dat het VKSO o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher veelzijdig is, blijkt uit de aankomende concerten. Van klassiek- tot filmmuziek, streektaal en moderne muziek. Het VKSO spreekt een groot publiek aan en heeft bij meerdere theaters in het Noorden en Duitsland een podium gevonden. Met een succesvol uitgevoerde Carmina Burana in de Smetanazaal in Praag het afgelopen seizoen, staat voor het volgend seizoen alweer een concertreis op de agenda: Litouwen. Maar aankomend weekend blijft het VKSO en het VKSO concertkoor dichter bij huis.

Kunsthal Artphy

Met een fenomenaal, hypnotiserend  werk in minimal music van de wereldwijd bekende componist Terry Riley, zal het VKSO en het VKSO concertkoor zondagmiddag 8 oktober om 16:00 uur aantreden in een heel bijzondere setting en dito opstelling. Het publiek wordt nl. omringd door musici, koorleden en kunst in de imposante kunsthal Artphy in Onstwedde. Onderga de experience in minimal music, met 53 phrasen,33 musici, 35 koorleden en 1 toonsoort. Een bijzondere muzikale ervaring! Aanmelden is wenselijk.

Zie:  www.vkso.nl  / www.artphy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio