13.3 C
De Bilt

Walk and Dance to Fight Cancer organiseert kick-off!

Hoogeveen – Op 9 juni organiseren twee stagiaires de allereerste editie van Walk & Dance to Fight Cancer in Assen. Tijdens het evenement gaat men wandelen (5 km,15 km of 25 km) om geld in te zamelen voor het goede doel: kankeronderzoek bij jongvolwassenen. Nadat alle deelnemers over de finish zijn gekomen, is het tijd om het leven samen te vieren.

Verschillende DJ’s en artiesten zullen optreden tijdens het spetterende dancefestival. Jongvolwassenen met kanker staan echter voor unieke uitdagingen door versnipperde zorg en een verstoring van hun normale ontwikkeling, waardoor specifieke AYA-zorg van essentieel belang is voor het behoud van eigen regie en kwaliteit van leven. Een deel van de opbrengt gaat naar kankeronderzoek en de rest wordt geschonken aan drie lokale initiatieven.

Walk & Dance to Fight Cancer

Als deelnemer heb je de mogelijkheid om individueel te wandelen, deel te nemen met een bedrijfsteam of samen met vrienden en familie, om geld in te zamelen. Als wandelen niet helemaal jouw ding is, kun je altijd doneren aan iemand die wel meeloopt. Of je kunt iedereen aanmoedigen langs de kant van de weg, of samen het leven vieren tijdens het afsluitende feest.

Het evenement, geïnitieerd door evenementenbureau Niquell, biedt studenten de gelegenheid om praktijkervaring op te doen op een manier die verder gaat dan de meeste stage-ervaringen. In plaats van het meelopen in een bedrijf zijn de stagiaires belast met het gehele proces: planning, organisatie en de uitvoering van het evenement. Van het ontwerpen van de routes tot het regelen van de feestelijke afterparty, elk aspect van Walk and Dance to Fight Cancer wordt uitgevoerd door deze enthousiaste studenten.

Heb jij je al opgegeven en wil je je goed voorbereiden op het evenement of overweeg je nog om deel te nemen? Kom dan naar de kick-off op 15 mei van 19:00 tot 21:00 uur bij De Nieuwe Kolk in Assen. Maak kennis met alle deelnemers en betrokkenen en laat je bijpraten door de organisatie. Na deze bijeenkomst ben jij klaar voor de start! Aanmelden kan via: assen@walkanddance.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Volg Walk & Dance to Fight Cancer dan op Facebook, Instagram en LinkedIn. Meer informatie over het evenement, details over het inschrijven en manieren om te doneren zijn te vinden op: https://www.fightcancer.nl/event/walk-and-dance-to-fight-cancer/home.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio