11 C
De Bilt

Arriva start met de Winterschoolliner naar het Markland College

Moerdijk – De winter met haar vele koude, natte en donkere dagen staat weer voor de deur. Speciaal voor scholieren van het Markland College Zevenbergen introduceert Arriva samen met haar partners, waaronder de gemeente Moerdijk, de Winterschoolliner. Met deze speciale buslijn reizen leerlingen comfortabel én veilig tussen Standdaarbuiten, Noordhoek en Zevenbergen tijdens de wintermaanden. En met het speciale abonnement is dit ook nog extra voordelig!

In de huidige mobiliteitsmarkt is de fiets de vriend van de bus. In de donkere natte wintermaanden is de bus comfortabeler én veiliger, zeker in landelijk gebied met vele donkere dijkweggetjes. In de zomer is de fiets juist weer een zeer geschikt vervoermiddel, ook voor de langere afstanden tussen Standdaarbuiten en Zevenbergen. De Winterschoolliner biedt leerlingen de ideale combinatie.

Korting op bus én fiets

In de winter reizen leerlingen met het speciale abonnement met 20 procent korting in de bus. Tijdens de zomermaanden komt daar bovenop volop fietsvoordeel bij Carl Veeke Tweewielers, die als partner bij het project van de Winterschoolliner is aangesloten. Zo staan er gratis leenfietsen klaar voor leerlingen met een lekke band of een kapotte fiets. Is er een gratis haal- en brengservice bij een fietsreparatie van en naar het Markland College. In het voorjaar van 2019 valt een gratis onderhoudsbeurt binnen het abonnement en mocht de fiets aan vervanging toe zijn, dan zijn er ook kortingsmogelijkheden op een nieuwe fiets.

Dienstregeling

De Winterschoolliner (lijn 680) rijdt vanaf het ingaan van de wintertijd, vanaf maandag 28 oktober tot april 2019, op weekdagen tussen Standdaarbuiten via Noordhoek en Zevenbergen. Deze speciale buslijn rijdt in de ochtend twee ritten tussen Standdaarbuiten en Zevenbergen, station NS via Noordhoek en het Markland College. In de middagspits rijdt de Winterschoolliner twee ritten in tegengestelde richting. De ritten sluiten aan op de lestijden van het Markland College en de aankomst- en vertrektijden van de Sprinter van/naar Dordrecht.

Meer informatie

Kijk op arriva.nl/marklandcollege

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio