21.9 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Achtergelaten en overleden baby ‘Amy’ uit Wernhout is respectvol begraven

Zundert – Het overleden meisje dat op 12 mei werd gevonden in Wernhout, heeft op 21 december eindelijk een liefdevol en passend afscheid gekregen. Daarna is ze begraven op de begraafplaats in Wernhout.

Dood achtergelaten aan het Ven

Het overleden meisje was een pasgeboren baby. Zij werd op 12 mei gevonden aan het ven op Wernhoutsburg in Wernhout. In juli kreeg zij de bijpassende naam Amy-Amélief van het Ven. Haar roepnaam is Amy. Ze heeft een liefdevol afscheid gekregen. Dit vond plaats in besloten kring.

Amy deel geworden van de gemeenschap in Wernhout

“De vondst van Amy heeft onze samenleving opgeschrikt en zij heeft veel mensen geraakt. Wij hebben haar nu met heel veel warmte een plaats gegeven in onze gemeenschap. Zo blijft zij voor altijd in ons hart,” aldus burgemeester Vermue.

Uw tips en informatie om de ouders te vinden

Met haar begrafenis ronden we een droevige periode af. Helaas zijn de moeder en vader nog niet gevonden. Mocht je alsnog tips hebben voor het onderzoek, laat het de politie weten. Dit kan via telefoonnummer: 0900-8844. Je kan ook anoniem een melding doorgeven. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem. De contactgegevens zijn: www.meldmisdaadanoniem.nl, telefoonnummer: 0800 – 7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio