10.6 C
De Bilt

Creativiteit: Breda heeft ontelbaar veel

Breda In Breda krijgen creatievelingen de ruimte om te experimenteren. Dat levert verrassende plekken op die het dubbel en dwars waard zijn om ontdekt te worden. Daarom lanceert Breda Marketing de campagne Explore Creative Breda. 

De creativiteit laten zien, dat is waar Explore Creative Breda voor staat. Breda Marketing werkt hiervoor samen met diverse ondernemers die ieder op hun eigen manier duurzaam, met passie en vooral creatief aan de weg timmeren. Als winkel, gastvrije horeca of culturele plek. 

Route 

Om bewoners én bezoekers kennis te laten maken met deze vernieuwende ondernemers maakte Breda Marketing een route langs (voorlopig) veertien locaties in de historische binnenstad èn het industriële Havenkwartier. Deze route is, inclusief extra tips, te vinden op explorebreda.nl/creative. 

Explore Creative Breda. Foto: Breda Marketing

De route vormt de basis van de campagne, welke we het komende jaar groots inzetten. De ondernemers worden op een creatieve manier onder de aandacht gebracht door middel van een multichannel campagne waar on- en offline met elkaar worden verbonden. 

uc?id=1WgOKpJAANpLbIq7rDjLLqCmH7PTbVHK3
Explore Creative Breda. Foto: Breda Marketing

Ga mee op ontdekking 

Als lancering van de creatieve route nodigt Breda Marketing bewoners en bezoekers uit voor een tour onder leiding van een gids van BredaWandelt. De tour laat zien waar creatief Breda toe in staat is. Op zaterdag 5 & 19 november 2022 vinden er twee tours plaats. Deelname hieraan is gratis. Inschrijven kan via EventBrite.

uc?id=1PcK2pxvQuYlKv2JCSKevUWm0Mvm
Explore Creative Breda. Foto: Breda Marketing

Meer routes 

De wandelroute Explore Creative Breda is de eerste route die Breda Marketing uitbrengt in een serie Explore routes. Routes met thema’s als historie en groen volgen later. Alle routes worden meertalig uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio