1.5 C
De Bilt

Burgemeester Schuitmaker op pad om te praten met en over de gezelligste gemeente van Brabant

Onlangs kwam uit onderzoek dat de gemeente Alphen-Chaam de gezelligste gemeente van Brabant is* en op nummer twee staat in de ranglijst van heel Nederland.  Burgemeester Schuitmaker gaat hier nu mee aan de slag: ” Gemeenschapszin, het gezellig hebben met elkaar, naar elkaar omkijken dat is wat het leven in een dorp fijn maakt. Dat we dat in Alphen-Chaam zo goed doen is iets om trots op te zijn maar vooral ook om te koesteren. Daarom ga ik de komende periode in gesprek met vertegenwoordigers van onze verenigingen, stichtingen, ondernemingen en inwoners om te bespreken hoe iedereen hiernaar kijkt. Wat is ons geheim, en hoe gaan we dit koesteren en behouden.”

Daarom nodigt zij leden van de sportclubs, de carnavalsverenigingen, de seniorenverenigingen, en alle andere verenigingen die mee willen doen, maar ook ondernemers en jongeren uit om uit te vinden wat de ingrediënten zijn om de gezelligste gemeente van Brabant te zijn én te blijven.

Meepraten met burgemeester? Dat kan

  • Tijdens een gezellige avond op maandag 9 oktober van 20.00-22.00u in de kantine van VV Viola (bedoeld voor bestuursleden van verenigingen en stichtingen)
  • Bij de koffie/thee/ranja op dinsdagmiddag 10 oktober van 16.00-18.00u in het SKAC in Chaam (bedoeld voor de seniorenverenigingen en jeugd)
  • Tijdens het ontbijt op vrijdagochtend 13 oktober van 8.00-10.00u in de Leeuwerik in Galder (bedoeld voor ondernemers en recreatieve bedrijven)

Aanmelden

Graag, via burgemeester@alphen-chaam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio