5.9 C
De Bilt

FuturePROEF Diner Agrifood: verken de toekomst van circulaire agrifood innovaties

Breda – Op 12 november 2024 organiseert Breda Circulair het veelbelovende FuturePROEF Diner Agrifood op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Dit niet te missen event biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op de toekomst van agrifood en circulariteit.

Het diner, gepresenteerd door ROOTS Culinair by Iloé, belooft een culinaire ontdekkingsreis te worden met een (h)eerlijk viergangendiner, inclusief begeleidende drankjes. De avond staat bol van inspiratie met de nieuwste circulaire agrifood-innovaties en volop gelegenheid tot netwerken met professionals die zich inzetten voor een duurzame toekomst.

Programma hoogtepunten FuturePROEF Diner Agrifood

Inspirerende sprekers: Onder andere Pieter Dirven, oprichter van De Smaakspecialist, Frederike Praasterink, expert op het gebied van voedselsystemen, en Iloé de Schutter van ROOTS Culinair, delen hun inzichten.

Thematische verdieping: Ontdek de thema’s ‘Local for local’ door Iloé de Schutter, ‘Local for glocal’ door Pieter Dirven, en ‘Future of food’ door Frederike Praasterink.

“Dit event is dé gelegenheid om samen met gelijkgestemden de toekomst van voedselinnovaties te verkennen en te bespreken,” zegt Paula Rijkens, algemeen bestuurslid Breda Circulair & kartrekker Agrifood. “Inspiratie, lekker eten, netwerken en gezelligheid (op een fantastische locatie); wat wil je nog meer?,” voegt ze toe.

Aanmelden FuturePROEF Diner Agrifood

Tickets voor het FuturePROEF Diner Agrifood zijn nu beschikbaar via Eventbrite. Wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio