15.8 C
De Bilt

glasvezel in buitengebied Brabantse Wal en Halderberge

Wal/Halderberge – Het buitengebied van Brabantse Wal en Halderberge krijgt glasvezel! Al ver voor de deadline van 4 juni heeft 50 procent van de inwoners in het buitengebied een glasvezelabonnement afgesloten. Dit is zeer uniek en tevens de eerste keer in de geschiedenis van Glasvezel buitenaf dat de vraagbundeling zo succesvol afgerond is. Hiermee is voldaan aan de belangrijkste voorwaarde van Glasvezel buitenaf, minimale deelname van 50 procent, om een glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen. Goed nieuws dus voor de inwoners van het buitengebied in deze regio.

Dit heugelijke nieuws delen we met de ambassadeurs en alle betrokkenen op maandag 4 juni. Daarnaast maken de wethouders van Brabantse Wal en Halderberge deze dag het definitieve percentage bekend. Een belangrijk moment voor alle betrokken partijen. Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf benadrukt de geweldige inzet: “Een geweldig resultaat dat de vraag naar een goede breedbandverbinding benadrukt en de inzet van gemeenten, ambassadeurs, lokale verkopers en inwoners weerspiegelt. Want wat is er veel werk verzet. Iedereen heeft zich volop ingezet, en met succes! Door het enthousiasme uit de regio komt er glasvezel.”

Nu of nooit

De vraagbundeling loopt nog door tot de einddatum van 4 juni. Er staan nog aanmeldavonden en -middagen op de planning om zoveel mogelijk bewoners uit het buitengebied van Brabantse Wal en Halderberge de gelegenheid te geven alsnog te profiteren van het aanbod. Aanmelden voor glasvezelkabel kan nog tot 4 juni door een abonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Inwoners die na de sluitingsdatum alsnog kiezen voor glasvezel betalen minimaal 995 euro extra. Meer informatie Meer informatie is beschikbaar op de website glasvezelbuitenaf.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio