21.6 C
De Bilt

Halderberge slaat handen ineen voor ondernemers

Halderberge – De Economische Koepel Halderberge heeft groen licht gegeven voor twee bijzondere acties voor ondernemers in Halderberge. Het gaat om een kortingsbonnen actie voor consumenten om aankopen bij lokale ondernemers te stimuleren. Verder is er een unieke mogelijkheid voor MKB-bedrijven om snel een professioneel financieel advies te krijgen.

Kortingsbonnen stimuleren aankopen bij lokale ondernemers

De eerste actie is gericht op consumenten en stimuleert aankopen en bestedingen bij de lokale detailhandel, streekproductenwinkels en horeca. Van 1 juni 2020 tot en met 31 augustus 2020 ontvang je als consument bij deelnemende bedrijven bij een minimale besteding van 50 euro, twee kortingsbonnen van elk 5 euro.

Geldig tot en met 30 november 2020

De kortingsbonnen zijn tot en met 30 november 2020 in te leveren bij deelnemende bedrijven. Mensen kunnen bij een minimale besteding van 15 euro een bon inleveren. In totaal zijn er 7.000 bonnen beschikbaar. Hans Venneman, Economische Koepel Halderberge: “Investeer samen met de EKH in uw lokale ondernemer en ontvang 20% rendement”

Financieel advies voor MKB-bedrijven

De tweede actie is gericht op de lokale MKB bedrijven. Het vinden van extra financiële ruimte is voor bedrijven cruciaal om de crisis te overleven. Dit vraagt in veel gevallen om extra behoefte om het in beeld brengen van de financiële positie van nu en in de toekomst. Ondernemers kunnen zich aanmelden via Ondernemersklankbord Nederland,. Na een korte toets worden zij doorgeleid naar één van de vier uitvoerende accountantsbedrijven. Deze bedrijven helpen de MKB bedrijven met financieel advies. Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. Het grootste deel van de kosten komt voor rekening van de Economische Koepel Halderberge.

Blij met snelle acties

Thomas Melisse, wethouder economische zaken gemeente Halderberge: “Ik ben blij met de snelle acties van de EKH om onze ondernemers een steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijd. Ik hoop dat veel inwoners van onze gemeente gebruik maken van de kortingsbonnen actie. Koop lokaal!”

Voor alle ondernemers

“De OKH is blij dat haar initiatieven ten tijde van deze crisis snel door de EKH zijn opgepakt en dat niet alleen voor haar leden, maar juist alle ondernemers van Halderberge hiervan kunnen profiteren. De OKH is hiernaast druk bezig nieuwe initiatieven te ontwikkelen”, aldus Dankert Geene, voorzitter Ondernemingskring.

In beweging houden

Carl Veeke van Carl Veeke Tweewielers in Hoeven: “Wij zijn blij met deze actie van de Economische Koepel Halderberge. Op deze manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat, ook na deze lastige en vervelende periode, ondernemers u hun producten en service kunnen blijven aanbieden en zij op hun beurt weer de verenigingen in de gemeente kunnen ondersteunen. Zo houden we samen Halderberge in beweging!”

OKB

Het team van OKB is bereikbaar via: 088-1717920 of via e-mail team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl.
Voor meer informatie, voorwaarden en deelnemende bedrijven: : zie de websites: www.ekh-halderberge.nl en www.inhalderberge.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio