8.8 C
De Bilt

Het afvalteam staat voor u klaar!

Gilze En Rijen – Tot en met 1 december van dit jaar gaat iedere maand een ander deel uit onze gemeente over op ‘het anders inzamelen’: u brengt dan zelf uw restafval naar een ondergrondse container. Om u hierbij te ondersteunen, staat het afvalteam voor u klaar. Het afvalteam bestaat uit de afvalcoach en de opruimploeg.

Wat doet het afvalteam?

De afvalcoach zal regelmatig alle locaties langsgaan waar een ondergrondse container staat. Hij zorgt er, samen met het afvalteam, voor dat de locatie schoon blijft.Heeft u vragen over het scheiden van afval? Heeft u hulp nodig bij het wegbrengen van uw afval naar een ondergrondse container en kunt u deze hulp niet in uw directe omgeving vinden? De afvalcoach staat voor u klaar en zoekt samen met u naar een oplossing. Ook als u wilt praten over de nieuwe manier van inzamelen kunt u bij de afvalcoach terecht.

Heeft u een melding?

Samen houden we de buurt schoon. Ziet u afval naast een ondergrondse container staan? Maak dan een melding met de BuitenBeterApp. Het afvalteam komt binnen één werkdag langs om het afval op te ruimen. Zij proberen te achterhalen van wie het afval is. De afvalcoach gaat dan met de persoon in kwestie in gesprek, om deze situatie in de toekomst te voorkomen.

Hoe kunt u de afvalcoach bereiken?

Misschien heeft u vragen aan de afvalcoach. Via het telefoonnummer van de gemeente, 14 0161, kunt u vragen of de afvalcoach u terugbelt. Ook kunt u mailen naar info@gilzerijen.nl. Laat in uw mail weten, dat uw vraag voor de afvalcoach bedoeld is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio