22.4 C
De Bilt

Huurdersactie voor het besparen van gas en elektriciteit

Oosterhout – Op 31 oktober om 19.30 uur organiseert gemeente Oosterhout samen met Thuisvester en het Regionaal Energieloket een online informatieavond voor huurders over het besparen van gas en elektriciteit. Ook zijn er cadeaubonnen voor de huurders om te gebruiken voor energiebesparende producten.

Online informatieavond

Tijdens de informatieavond krijgen huurders tips en antwoorden op vragen over het besparen van gas en elektriciteit. Daarnaast wordt toegelicht hoe belangrijk ventilatie is, niet alleen om te besparen maar ook voor de gezondheid.

Energiebesparende cadeaubon

Na de bijeenkomst krijgen de deelnemers een cadeaubon waarmee zij energiebesparende producten kunnen kopen ter waarde van 60 euro. De bonnen zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld tochtstrips, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Huurders die niet kunnen deelnemen aan de online informatieavond kunnen wel een cadeaubon aanvragen.

Aanmelden online informatieavond

Aanmelden voor de informatieavond kan op de website van Het Regionaal Energieloket: https://regionaalenergieloket.nl/oosterhout

Ga eerst naar ‘energie besparen voor huurders’ en klik op ‘aanmelden informatieavond’. Vul de gegevens in en hierna ontvang je een link naar de informatieavond per e-mail.

Cadeaubon aanvragen

Een cadeaubon aanvragen gaat via de website van het Regionaal Energieloket: www.regionaalenergieloket.nl/oosterhout/cadeaubon of scan de QR-code. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’ en vul vervolgens de gegevens in. Kies vervolgens of je de cadeaubon wil besteden in een fysieke winkel of webshop. Op=Op.

Bekijk alle voorwaarden en de deelnemende winkels op de website.

image

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio