16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

InOosterhout.nl biedt ook dit jaar weer volop activiteiten voor alle basisschoolkinderen

Elk jaar kunnen basisschoolkinderen zich inschrijven voor naschoolse activiteiten op www.inoosterhout.nl. Vanaf 28 september om 16:00 uur is dat weer mogelijk. De website brengt vraag en aanbod op het gebied van sport en cultuur samen. Aanbieders kunnen zich via de website registreren en vervolgens hun activiteiten aanbieden. Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich via de website inschrijven voor die activiteiten. “Daarmee komen vraag en aanbod bij elkaar”, aldus wethouder van der Zanden.

Niet alleen basisschoolkinderen kunnen terecht op de website. Ook worden er sport- en culturele activiteiten aangeboden voor jeugd van 12-18 jaar en volwassenen. Daarnaast is er ook een sport- en beweegaanbod voor aangepast sporten terug te vinden op de website. Heb je vragen of advies nodig? Stel ze gerust via de website.

Boekje InOosterhout.nl

Alle basisschoolkinderen in Oosterhout ontvangen deze week of volgende week op school het InOosterhout.nl boekje. In dit boekje vinden zij allerlei sportieve en creatieve workshops, waaraan zij (vaak gratis) kunnen deelnemen om kennis te maken met één of meerdere activiteiten.

Wethouder van der Zanden: “Op die manier hoeven kinderen niet direct lid te worden van een vereniging, maar kunnen ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennismaken met veel verschillende activiteiten”. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kennismaken met hockey, dansen, (kunst)schaatsen, padel, wielrennen, honkbal, waterpolo en boogschieten. Ook voor de creatievelingen is er genoeg aanbod: toneelspelen, robots bouwen en programmeren, muziek maken en tekenen met en 3D-pen. Bewaar het boekje goed, want je kunt er het hele schooljaar gebruik van maken.

Er komen steeds nieuwe activiteiten bij

Door het jaar heen worden er steeds nieuwe activiteiten op de website geplaatst. Bekijk de website daarom regelmatig. Zo mis je niets!

De website InOosterhout.nl is een samenwerking tussen MOOVE, H19, Theek5 en de gemeente Oosterhout. Aanbieders die vragen hebben of kansen zien voor samenwerking, kunnen contact opnemen met Nienke Heerius van MOOVE via het e-mailadres nienke@mooveoosterhout.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio