4.1 C
De Bilt

Jeugdlintje: Drimmelen zoekt jonge helden

In de week van 20 november 2022, tijdens de Dag van de Rechten van het kind, reikt de gemeente Drimmelen voor de derde keer een jeugdlintje uit. Wethouder Jürgen Vissers: “Wij zoeken jonge helden in onze gemeente die een lintje verdienen! Er zijn zoveel kinderen en jongeren die iets bijzonders doen, voor iemand anders, voor hun wijk, voor hun dorp, voor iedereen. Ken je zo iemand? Laat het ons weten, want wij zetten hem of haar graag in het zonnetje!”.

Officiële jury voor Jeugdlintje

Het jeugdlintje is een onderscheiding voor kinderen of jongeren van 6 t/m 17 jaar die zich belangeloos inzetten voor de samenleving. Een officiële jury beoordeelt wie een lintje ontvangt. In de jury zitten burgemeester Gert de Kok, wethouder Jeugd Jürgen Vissers en griffier Femke Ronde namens de gemeenteraad. De jeugdheld krijgt naast het lintje een mooie bijdrage voor zijn hobby en € 100,- voor een goed doel naar keuze.

Meld ook een jonge held aan

Iedereen kan een kind of jongere aanmelden: ouders, docenten, sportcoaches, leeftijdsgenoten. Daar zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Alle informatie, het inschrijfformulier en de voorwaarden zijn terug te vinden op www.drimmelen.nl/jeugdlintje. Aanmelden kan tot 10 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio