31.4 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Man voorkomt dat dronken man gaat autorijden mishandelt

Breda – Een 38-jarige Bredanaar heeft door zijn kordate optreden zaterdagavond voorkomen dat een dronken man in zijn auto is gaan rijden. Hij liep echter wel een verdikt oog en een kapotte bril op omdat de ondankbare automobilist, een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, hem met gebalde vuist in het gezicht sloeg.

Het slachtoffer, een 38-jarige Bredanaar, deed aangifte. Hij vertelde dat hij een café bezocht had. Daar moest rond 22.30 uur een dronken man die in slaap was gevallen de zaak verlaten. Een medewerkster die daarna ook wegging, belde hem even later op en vertelde dat diezelfde dronken man op de Adriaan van Bergenstraat aanstalten maakte om in een auto weg te rijden. Ze belde daarop de politie.

Gebalde vuist

De man is daarna snel naar die parkeerplaats gelopen en zag dat de bedoelde man inmiddels ingestapt was en de auto gestart had. De bestuurder zette de motor echter weer uit omdat die vrouw achter het voertuig was gaan staan. De automobilist stapte uit waarna een woordenwisseling ontstond, waarbij hij vervolgens aangever met gebalde vuist in het gezicht sloeg. Hierdoor liep het slachtoffer een dik oog op, ook viel de bril kapot op de grond. Hij heeft daarop de dronken man vastgepakt en naar de grond gebracht totdat de politie kwam.

spijt

Vanmorgen verklaarde de verdachte veel spijt te hebben van zijn gedrag. De oorzaak daarvan was naar eigen zeggen overmatig alcoholgebruik. Hij had naar eigen zeggen tien halve liters bier op, had het koud en wilde zo snel mogelijk naar huis. Hij had natuurlijk een taxi moeten nemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio