20.3 C
De Bilt

Gemeenteraad Moerdijk start met ‘Gast van de raad’ en nodigt inwoners uit

Bent u benieuwd hoe een raadsvergadering in Moerdijk er nou eigenlijk aan toe gaat? En wilt u weten wat het raadswerk inhoudt? Misschien heeft u interesse in politiek of zelfs wel eens overwogen om raadslid te worden? Geef u dan op voor ‘Gast van de raad’! Voorafgaand aan de raadsvergadering ontvangen twee raadsleden en iemand van de griffie u graag om 18.15 uur als gast van de raad. Zij vertellen u alles over de gemeenteraad van Moerdijk, over de rollen, taken, hoe besluiten worden genomen, etc. U bekijkt samen de agenda van die vergadering en u eet een lichte maaltijd.

Krijg een breed beeld wat gemeenteraad Moerdijk doet

De voorzitter heet u welkom bij de raadsvergadering en achteraf blikken we samen met u terug, onder het genot van een hapje en een drankje. U ontmoet dan ook de burgemeester en de overige raadsleden. Tot slot krijgt u informatie om mee naar huis te nemen. Zo krijgt u een breed beeld van wat de raad doet.

Lijkt het u leuk en interessant om eens gast van de raad te zijn? Meld u dan aan via griffie@moerdijk.nl. De griffie neemt dan contact met u op. De raadsvergaderingen vinden plaats op: 2 maart, 5 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli, 28 september, 2 november en 14 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio