Ontwikkeling voormalig Kadasterlocatie door Breda en ontwikkelaar

Breda – Burgemeester en wethouders van Breda vinden de visie van ontwikkelaar BPD voor de voormalige Kadasterlocatie aan de Markendaalseweg voldoende uitgewerkt. Daarmee kan de volgende stap in de ontwikkeling van deze plek worden gezet: het maken van een bouwplan voor de ongeveer 100 woningen die hier gerealiseerd gaan worden.

Voormalig kadasterlocatie

Het voormalig Kadaster-gebouw staat al enige jaren voor een deel leeg en wordt tijdelijk gebruikt. BPD is eigenaar van het gebouw en wil de locatie omvormen tot ongeveer 100 woningen, waarvan de helft uit middeldure huurwoningen zal bestaan.

Belangrijke stap

Wethouder Paul de Beer hierover: “Met het vaststellen van de ontwikkelvisie voor de voormalige Kadasterlocatie zetten we de volgende stap in de ontwikkeling van deze plek. Een belangrijke stap, want de ontwikkelaar wil hier ongeveer 100 woningen bouwen, waarvan de helft middeldure huurwoningen. Daar is grote vraag naar in Breda. Ik vind het ook mooi om te zien dat het ontwerp van de buitenruimte aansluit bij de groene kades van de Nieuwe Mark, die we aan de Markendaalseweg gaan aanleggen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img