9.4 C
De Bilt
zaterdag, 1 april 2023

Landelijke Opschoondag in Drimmelen zaterdag 18 maart: iedereen kan meedoen

Op zaterdag 18 maart doet de gemeente Drimmelen mee aan Nederlands grootste opschoonactie tegen zwerfafval. Allerlei verenigingen, scholen en vriendengroepen hebben zich al aangemeld om de buurt samen een stuk schoner te maken. Iedereen is welkom om mee te doen aan de Landelijke Opschoondag. De gemeente zorgt voor alle benodigde opschoonmaterialen.

Aanmelden voor Drimmelen tot 6 maart

Iedereen kan zich aanmelden via een formulier. De gemeente faciliteert alle deelnemers die dag met afvalgrijpers, veiligheidshesjes, handschoenen en afvalzakken. Wie geen groep heeft en toch graag meedoet kan zich via de link aanmelden als zelfstandige opruimer en later eventueel aansluiten bij een groep.

Opruimactie Biesbosch

Zwerfafval is een groot probleem in natuurgebieden zoals de Biesbosch. Op zaterdag 11 maart organiseert Staatsbosbeheer daarom samen met enkele partners ook een grootschalige opruimactie. Vanuit drie verschillende toegangspoorten (Drimmelen, Dordrecht en Werkendam) worden acties gestart. Aanmelden kan via www.staatsbosbeheer.nl/biesbosch-schoon. Om alles goed te laten verlopen, is het aantal deelnemers per locatie beperkt.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio