14.4 C
De Bilt

Samen voor een veilig buitengebied in gemeente Alphen-Chaam

Op woensdag 9 november 2022 voerde de gemeente Alphen-Chaam samen met de politie controles uit op twaalf adressen in het buitengebied van Alphen-Chaam. Tijdens deze controles gingen medewerkers van de gemeente en de politie in gesprek met inwoners en ondernemers over eventuele risico’s in het buitengebied, zoals inbraken of diefstallen.  Ook maakten zij pandeigenaren in het buitengebied ervan bewust dat zij als ze ruimten verhuren, kwetsbaar zijn voor louche huurders met criminele activiteiten.

Komende tijd vaker controles in buitengebied

De komende tijd voeren we vaker controles uit in ons buitengebied.  Zo zorgen we samen voor een gebied waar veilig wonen, recreëren en ondernemen de standaard is.

Melden helpt!

Weet of vermoedt u dat er ergens criminele activiteiten spelen? Of wilt u een melding maken van bijvoorbeeld dat verdachte busje wat u al een paar keer gezien heeft? Blijf er dan niet mee lopen, maar meld het bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Wilt u liever anoniem blijven?

Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. Online kunt ook een anonieme melding maken via de website van Meld Misdaad Anoniem: www.meldmisdaadanoniem.nl/melding. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna geheel anoniem door naar de gemeente en politie. U kunt erop vertrouwen dat wij gedegen onderzoek doen naar aanleiding van dergelijke meldingen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio