5.2 C
De Bilt

SummerviBes Breda laat jeugd genieten van activiteiten

Breda – In de derde week van SummerviBes Breda heeft de Bredase jeugd volop genoten van alle activiteiten. Ruim 700 inschrijvingen waren er deze week. Druk bezocht waren de Uitvindfabriek, de NAC fundag, de Makersbase Robotrace, het speel- en spelletjesparadijs en de Beauty avond. Ook het Suppen en Skateboarden zijn zo populair dat je je echt op tijd moet aanmelden.

Activiteiten

Ook de komende week is er weer veel te beleven met activiteiten als: de buikglijbaan, waterspelen, Djembé en kinderyoga. Dinsdag is er weer de NAC Fundag en woensdag 5 augustus is er de NAC-kids open dag met een speurtocht in en rond het stadion. Tijdens SummerviBes kun je ook kennis maken met allerlei sporten zoals: atletiek, handbal en korfbal. Liever creatief bezig zijn? Doe een schrijfworkshop, ga naar de muziekstudio, leer hoe je DJ wordt of maak gebouwen van papier en spaghetti.

BredaTaal

BredaTaal heeft zich aangesloten bij SummerviBes en organiseert leuke activiteiten -waarbij je taal kunt oefenen en anderen kunt ontmoeten- zoals schilderen, spelen met taal, puzzeltocht of yoga in het park.

Inschrijven

Inschrijven voor de activiteiten kan tot 12.00 uur de werkdag van te voren. Als je te laat bent en je wilt heel graag meedoen, kom dan gewoon naar de activiteit, want soms is er dan nog een plekje vrij. Daarnaast kunt u zich ook nog aanmelden als vakantiestraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio