13.3 C
De Bilt

Summervibes Drimmelen gaat weer beginnen!

Na het mooie succes van vorig jaar start volgende week de Summervibes Drimmelen weer. Summervibes is een samenwerking van de gemeente Drimmelen, Surplus Jongerenwerk Drimmelen én verschillende lokale activiteitenaanbieders. Samen bieden zij hiermee kinderen en jongeren (10-16 jaar) in de gemeente Drimmelen extra veel leuke activiteiten aan tijdens de zomervakantie.

Activiteitenkalender Summervibes

De Summervibes zijn zomeractiviteiten gericht op sport, beweging en ontmoeting. Zes weken achter elkaar worden er telkens drie verschillende activiteiten per week voor de jongeren georganiseerd. De wekelijkse kalender wordt steeds in de week ervoor op de Instagram accounts: ‘buurtsportcoach_nordin’ en ‘jongerenwerker.paul’ bekend gemaakt. Het programma voor de eerste week staat daar al op. Ook op de Facebookpagina en Instagramaccount van de gemeente Drimmelen wordt dit gedeeld.

Kom ook lekker naar buiten

Jongerenwerker Nordin Azahzouh (Surplus): “Geniet vooral van je vakantie, maar kom ook lekker buiten en doe mee met de activiteiten!” Wethouder Jürgen Vissers (Jeugd): “Vorig jaar hebben we voor het eerst geld beschikbaar gesteld,
zodat we in de zomerperiode extra activiteiten konden laten organiseren. Ons jongerenwerk en een aantal lokale ondernemers zijn daar vol enthousiasme ingestapt en het was een enorm succes.

Daarom kiezen we er voor ook dit jaar superleuke activiteiten voor de jeugd te organiseren. Voor de komende jaren hebben we structureel geld beschikbaar voor meer activiteiten en meer jongerenwerk en daar gaan we dus ook invulling aan geven in de komende periode.”

Aanmelden

Alle Summervibes activiteiten zijn GRATIS voor kinderen en jongeren in de gemeente Drimmelen vanaf 10 tot 16 jaar. Voor sommige activiteiten zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang met aanmelden! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar nordin.azahzouh@surplus.nl. Zet daarin de naam, nummer, woonplaats, leeftijd en voor welke activiteit het is.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio