17.2 C
De Bilt

Supporters van Schoon actief in Zundert

ZUNDERT – Vanochtend, 22 maart, gingen leerlingen van middelbare school Mencia  Sandrode in Zundert aan de slag met het VANGEN van zwerfgrondstoffen. Dit in het kader van de campagne Supporters van Schoon dat ondersteund wordt door de gemeente Zundert.

 

Brugklassers van Mencia Sandrode gingen vanochtend aan de slag met het VANGEN van grondstoffen in Zundert. Als Supporters van Schoon hebben ze de dorpskern schoongemaakt en zijn de leerlingen met het thema ‘Van Afval Naar Grondstof’ aan de slag gegaan onder begeleiding van Plastival. Zo maakten ze van plastic afval dat ze gevonden hebben nieuwe objecten. Daarnaast was het Vogel Revalidatie Centrum aanwezig om de leerlingen mee te nemen in de effecten van afval in de natuur.

Supporters

Naast de brugklassers van Mencia Sandrode waren ook:

•             de Wild Beheers Eenheid in de Pannehoef actief

•             de inwoners van de Patrijsstraat- Zundert

•             de inwoners van de Stadseweg in Rijsbergen actief

Supporters

Ook de komende periode zijn weer Supporters van Schoon binnen onze gemeente aan de slag. Kijk op de website: www.supportervanschoon.nl of u nog aan kunt sluiten bij een actie in de buurt of start een eigen schoonmaakactie. Indien noodzakelijk kunt u via gemeente@zundert.nl navragen of de gemeente de actie kan ondersteunen met de uitgifte van handschoenen-vuilniszakken-veiligheidshesjes of het ophalen van het ingezamelde afval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio