17.5 C
De Bilt

Twee aanhoudingen na inbraak milieustraat

Baarle-Nassau – De politie heeft een 26-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Breda aangehouden. Ze zouden hebben ingebroken bij de milieustraat aan de Smederijstraat.

Agenten werden op vrijdag 3 mei rond 4.00 uur opgeroepen omdat er een inbraakalarm zou af gaan aan de milieustraat. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en zorgden ervoor dat het terrein hermetisch afgesloten werd. Een hondengeleider ging met zijn diensthond Dexter het terrein op op zoek naar mogelijk verdachten. Al snel had de hond een spoor te pakken en kon de 29-jarige Bredanaar worden aangehouden. Hij had GHB, messen en inbrekerswerktuigen bij zich. Ook had hij een aantal tassen met mogelijk gestolen spullen (gereedschappen en koper) bij zich. Alles is in beslag genomen.

Bouwkeet aan de milieustraat

De man gaf aan dat er nog een verdachte op het terrein was. Daarop ging de hondengeleider door met zoeken. Dexter begon bij een bouwkeet te blaffen en aan zijn lijn te trekken. Toen de politie ging kijken bleek in de bouwkeet de tweede verdachte, de 26-jarige vrouw, te zitten. Ze is aangehouden. Tijdens de fouillering bleek ze drugs, vermoedelijk amfetamine, op zak te hebben. Ook had ze kleine flesjes parfum bij zich. De drugs en parfum zijn in beslag genomen. Het duo is ingesloten voor verder onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio