15.1 C
De Bilt

Gemeente Eemsdelta en gezondheidsinstanties organiseren gezondheidsfestival

Vanuit Meer Gezonde Jaren voor Appingedam, een project van de gemeente Eemsdelta, wordt er voor de tweede keer een gezondheidsmarkt georganiseerd. Dit keer onder de naam: Voel je Fit Festival.

Initiatiefnemers zijn dit keer Gezondheidscentrum Overdiep, Huis voor de Sport, Cadanz Welzijn en de Gemeente Eemsdelta. Zij willen met dit festival Appingedam en omstreken op een leuke manier de mogelijkheden laten zien om je fitter te voelen. Zowel voor jong als oud.

Marianne Timmer en Blijtanken

Er is een informatiemarkt, je kunt er wat eten en drinken, en verschillende sportverenigingen uit de buurt geven demonstraties. Ook zijn er drie sprekers. Waaronder  Marianne Timmer, winnaar van drie gouden Olympische schaatsmedailles. Marianne Timmer vertelt over welke manieren haar hebben geholpen bij haar succes. 

Verder  is er een Blijtankstation. Door te luisteren naar lieve woorden en complimenten voel je je positief en opgewekter.

Campus Eemsdelta

Het festival is zaterdag 13 mei van 13:00 tot 16:00 in en om het nieuwe gebouw op de Campus. Meer informatie is te vinden op campuseemsdeltagroningen.nl/voel-je-fit-festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio