5.1 C
De Bilt

Ondanks regen en wind blijft MO12-rood van MHC Roden winnen

Verslag door Jantine Meijer: Alsof het weer ermee speelde. De meiden van MO12-rood van MHC Roden hadden nog maar net hun nieuwe gesponsorde sport- en regenjacks getoond,  of de regen kwam voor de zoveelste keer deze herfst met bakken uit de hemel. Wat een weer voor een potje hockey tegen Eemsmond uit Delfzijl. Het nieuwe tenue dat door hulp van Concept7,  Bouwbedrijf Van der Sluis en Van Heusden advies & management kon worden aangeschaft, leek het toch al grote vertrouwen nog verder te versterken.

MO12-rood houdt de afstand groot

MO12-rood had de eer hoog te houden. De meiden zijn dit seizoen nog onverslaanbaar op het hockeyveld. Ook Eemsmond had het lastig en werd veelvuldig teruggedrongen tot in de eigen cirkel. Met mooie passes, goed positiespel en rake klappen werd aanval na aanval geduldig opgebouwd en afgerond. Roden scoorde er lustig op los. Het leek wel hoe harder de regen, hoe meer doelpunten erin vlogen. Uiteindelijke eindstand: 13-0.

Volgende week spelen de meiden de topper tegen Emmen. Succes Fleur, Josefien, Leone, Josien, Veerle, Lynn, Annelie, Leanne, Tess, Lea, Isa en Laure!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio