15.1 C
De Bilt

Plein Veendam/Pekela presenteert zich op een nieuwe prominente plaats

Groningen – Op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2018 is het zover: dan vinden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland weer plaats in Martiniplaza in Groningen. Ook dit jaar met het plein Veendam/Pekela. Het plein heeft een nieuwe prominente plaats gekregen direct na de hoofdingang.

Opening plein

Het plein wordt op dinsdag 6 november 2018 om 13.00 uur geopend door wethouder Henk Jan Schmaal en wethouder Hennie Hemmes. De wethouders openen het plein bij de iPad tafel (een interactieve maptable) waarbij ze recente ontwikkelingen laten zien van beide gemeenten.

Pekela en Veendam

Het gezamenlijke gemeente plein is een van de vaste ontmoetingspunten op het grootste ondernemers-evenement van het Noorden. Maar het plein steekt dit jaar in een nieuw jasje, op een prachtige nieuwe locatie. Veendam-Pekela bevindt zich direct rechts van de beursingang, in de directe nabijheid van de pleinen van Midden-Groningen, Oldambt en Stadskanaal. De uitstraling van de stand krijgt een make-over, maar natuurlijk staat het gezellige terras weer centraal.

Netwerken

Een belangrijk onderdeel van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland is netwerken en kennismaken met ondernemers uit Noord-Nederland. Bent u ondernemer/werkgever in onze regio? Mis dit netwerkevent dan niet en kom langs.

De beurs is beide dagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio