2.1 C
De Bilt

Steun je Medemens in Loppersum ontvangt donatie van Gemeente Eemsdelta

De gemeente Eemsdelta doneert € 5000 aan Stichting Steun je Medemens in Loppersum. Deze stichting zet zich in voor mensen die een inkomen hebben net boven het sociaal minimum en organiseert activiteiten voor kinderen. Door brand in een opslagruimte van de stichting zijn de kerstpakketten die zij voor honderd huishoudens aan het maken waren, verloren gegaan. Volgens de stichting zijn de pakketten voor deze huishoudens zeer welkom en hard nodig. De stichting probeert nu met financiële giften de kerstpakketten opnieuw te maken.

Iedereen verdient fijne feestdagen

Het college van burgemeester en wethouders: “Wij waarderen de inzet van Stichting Steun je Medemens, die met honderd kerstpakketten inwoners helpt. Iedereen verdient fijne en onbezorgde feestdagen en de stichting zet zich hier ook voor in. De brand heeft ervoor gezorgd dat zij met nog maar een paar dagen tot Kerstmis opnieuw moeten beginnen. Met onze bijdrage geven we de stichting en de huishoudens een steuntje in de rug.”

Stichting Steun je Medemens

Wie de stichting ook financieel wil helpen, kan een donatie doen via bankrekening: NL67ABNA0825783925 ten name van Stichting Steun je Medemens. Meer informatie over de stichting staat op stichtingsjm.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio