14.4 C
De Bilt

Bosch’ Winterparadijs 2022 gaat niet door

Het is Stichting Winterparadijs ‘s Hertogenbosch en de gemeente ‘s-Hertogenbosch na 4 maanden in gesprek te zijn geweest niet gelukt om tot overeenstemming te komen om dit jaar een Breed Bosch’ Winterparadijs te organiseren. De inzet van de stichting was een stads breed evenement voor families, het verenigingsleven en ouderen in de donkere decembermaand. In het concept was een combinatie opgenomen van een ijsbaan, verschillende podia, winterse terrassen en gezamenlijk cadeauwinkel van de middenstand.

Alternatief voorstel Winterparadijs haalt het ook niet

Op verzoek van de gemeente heeft de Stichting een alternatief voorstel gemaakt voor een kleine variant waarbij met name de ijsbaan in deze moeilijk tijd geen onderdeel zou uitmaken van het concept. Ook dit voorstel heeft het helaas niet gehaald. We betreuren het besluit van de gemeente en danken alle partners, verenigingen en sponsoren die samen met ons ook dit jaar een prachtig evenement hadden willen maken.

Wij hopen volgend jaar alsnog een bijdrage te kunnen leveren aan de warme samenkomsten in december die de stichting voor ogen heeft.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio