3.2 C
De Bilt

Corona staat centraal in de Linders&Linders TV Talkshow.

‘s-Hertogenbosch – Op 11 oktober komt 0486tv i.s.m. Omroep Land van Cuijk met een speciale Corona herdenkingsuitzending.

Maatregelen rondom het Corona virus

Net nu de maatregelen rondom het Corona virus weer aangetrokken worden, gaat het presentatorenduo Peter en Jolanda in de komende tv talkshow aandacht geven aan dit thema. ‘De vooruitzichten waren 1 maand geleden nog niet zo slecht als we nu ervaren’, aldus Linders.

Voor het team van 0486tv was rustig het afgelopen half jaar, geen live talkshows vanuit de grote zaal van Catharinahof Grave. In die tijd zouden ze ook meegewerkt hebben aan een live tv uitzending van de ‘taptoe’ en de ‘Proms concerten’ van het jubilerende Harmonie Stad Grave.

Afgelopen weken zijn een groot aantal  Graafse inwoners geïnterviewd door Peter Linders in een tweedelige documentaire over Corona in de samenleving, genaamd ‘Even stilstaan en weer verder’. De serie heeft de naam gekregen van het maatschappelijk herdenkingsproject wat onder meer heeft geleid tot een herinnering monument voor de slachtoffers van dit vreselijk virus. Het idee om een speciale Corona serie en talkshow te maken is ontstaan na een brainstormgesprek met Jeroen Mol, Jos Somers, Ronald Eijbersen en Rita Vruggink.

Inmiddels wordt deel 2 van de serie deze week getoond op Omroep Land van Cuijk en zijn de betrokkenen te gast in de tv talkshow van aanstaande zondag. Dan vertellen burgemeester Lex Roolvink, pastoor René Aarden, Jeroen Mol, Lucie Walk-Adriaans, Dennis Pijnappels en Koen Linnenbank hun ervaringen met Corona in de afgelopen periode.  Allerlei zijdelingse onderwerpen komen tussen de muzikale bijdragen door ter sprake.

De uitzending heeft medewerking van de artiesten Davide La Carrra, Vincie Gijsbers, gitarist Raymundo Valverde en Mark Schraven met de Brabantse band The Mark en zal rechtstreeks worden uitgezonden tussen 13:00 en 15:00 uur op Omroep Land van Cuijk en via 0486tv Facebook. De uitzending is ook live te volgen op uw smartphone via de website van de omroep, www.omroeplvc.nl

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl Het programma is te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, het radiokanaal 915, de FM frequenties en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio