14.7 C
De Bilt

Digitale Sociale Kaart: Gemeente Altena komt ermee

Zoekt u een organisatie op het gebied van zorg en welzijn, gezondheid, wonen, vervoer, geldzaken, onderwijs of vrije tijd? U vindt ze vanaf nu eenvoudig via de digitale Kaart. De Kaart is te vinden via: https://altena.socialekaartnederland.nl/ of via de website van gemeente Altena.

Sociale Kaart

Het aanbod op de digitale Kaart is vrij beschikbaar voor iedere inwoner van gemeente Altena. Het gaat om producten en diensten waarbij geen doorverwijzing nodig is en waarvoor u zelf gemakkelijk op zoek kunt naar passend aanbod. Vrijwel zonder wachttijden en doorverwijzingen. De website is gebruiksvriendelijk. Onder andere dankzij een slim zoeksysteem krijgt de bezoeker van de website de verschillende mogelijkheden te zien. Op een passende en makkelijke manier.

Wethouder Anneloes van Hunnik: “We vinden het belangrijk dat onze inwoners de sociale voorzieningen goed kunnen vinden. Zodat iedereen mee kan doen. De digitale Kaart is hiervoor een handig hulpmiddel. Mede dankzij de vele aanbieders van de vrij toegankelijke zorg. We doen het samen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio