16.6 C
De Bilt

Drie Koninklijke onderscheidingen bij brandweer Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel – Op zaterdag 17 november zijn op de jaarlijkse korpsavond van de brandweer drie koninklijke onderscheidingen uitgereikt. De versierselen werden uitgereikt door Burgemeester Pommer.

De heer Immens

De heer Immens kreeg zijn onderscheiding voor jarenlange vrijwilligerswerk bij de brandweer. Na een periode van 36 jaar actief te zijn geweest als vrijwillige brandweerman in de gemeente Sint-Michielsgestel gaat de heer Immens de vrijwillige brandweer verlaten. De heer Immens heeft zich geruime tijd ingezet voor de openbare orde en veiligheid van de gemeente Sint-Michielsgestel (1982-2018). Deze werkzaamheden zijn van bijzondere waarde voor de samenleving.

De heer van der Aa

Na een periode van 25 jaar actief te zijn geweest als vrijwillige brandweerman in de gemeente Sint-Michielsgestel gaat de heer Van der Aa de vrijwillige brandweer verlaten. De heer Van der Aa heeft zich geruime tijd ingezet voor de openbare orde en veiligheid van de gemeente Sint-Michielsgestel (1993-2018). Deze werkzaamheden zijn van bijzondere waarde voor de samenleving.

De heer van den Oetelaar

Ook de heer van den Oetelaar kreeg zijn onderscheiding voor zijn jarenlange inzet bij de vrijwillige brandweer. Na een periode van 36 jaar actief te zijn geweest als vrijwillige brandweerman in de gemeente Sint-Michielsgestel gaat de heer Van den Oetelaar de vrijwillige brandweer verlaten. De heer Van den Oetelaar heeft zich geruime tijd ingezet voor de openbare orde en veiligheid van de gemeente Sint-Michielsgestel (1982-2018). Deze werkzaamheden zijn van bijzondere waarde voor de samenleving.

Met het afscheid van deze drie brandweermannen gaat een hoop ervaring verloren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio