12.7 C
De Bilt

Wat de effecten van corona ook zijn: Sociom helpt

Cuijk – Het is een heftige tijd waarbij iedereen wordt geraakt door het coronavirus. Door eigen ziekteklachten of overlijden in de naaste omgeving, maar ook door de effecten van de maatregelen die nodig zijn om het virus te bestrijden. Bij Sociom kunnen mensen altijd terecht voor een gesprek, praktische hulp, advies of ondersteuning.

Corona effecten

Het coronavirus is inmiddels al maanden onder ons en dat heeft grote gevolgen voor veel mensen. Mensen maken zich zorgen en dat is begrijpelijk. Ze hebben geliefden verloren, kampen met klachten omdat ze zelf ziek zijn geweest, lopen vast omdat ze weinig kunnen doen, voelen zich verloren of maken zich zorgen over werk, inkomen of de toekomst. Sociom biedt ondersteuning en een luisterend oor.

Advies, hulp en ondersteuning

Mensen kunnen bij ons altijd terecht voor advies, hulp en ondersteuning. Of iemand nu behoefte heeft aan een gesprek van mens tot mens, wil praten met iemand die naar hun verhaal luistert of helpt om de dingen op een rijtje te krijgen. Als iemand hulp kan gebruiken, op welke manier dan ook, kunnen ze altijd aankloppen bij Sociom.

Niet blijven zitten met zorgen

Onze speciaal opgeleide vrijwilligers en professionals bieden ondersteuning, kijken wat iemand nodig heeft en helpen iemand verder. Zij kunnen helpen met praktische zaken, advies geven of doorverwijzen naar de juiste hulpverleners of instanties. Mensen staan er niet alleen voor. Ze kunnen vrijblijvend bellen of appen op het speciale corona-nummer 06-82901249 of mailen naar info@sociom.nl.

Over Sociom

Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio