7 C
De Bilt

Koffietijd: online sessies met bekende werkgevers in de regio

Het Werkgeversservicepunt Noordoost Brabant komt met iets nieuws: elke eerste dinsdag van de maand organiseren zij ‘Koffietijd’. Een concept waarbij het WSP online sessies organiseert om werkgevers en werkzoekenden via ZOOM samen te brengen. De eerste Koffietijd vindt plaats op 6 april. Werkzoekenden uit de regio kunnen dan online koffiedrinken met het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Hoppenbrouwers Techniek.

Hoe werkt Koffietijd?

De Koffietijd-sessies vinden plaats via ZOOM. Werkzoekenden kunnen zich via deze pagina aanmelden voor één of beide sessies. Tijdens de sessie presenteert de werkgever zich en vertelt over de branche, het bedrijf en de beschikbare vacatures. Een mooie manier voor de werkgever om zichzelf te presenteren. De werkzoekende kan de werkgever vervolgens het hemd van het lijf vragen. Is er een match? Dan kunnen werkgever en werkzoekende na de Koffietijd-sessie contact met elkaar opnemen voor de vervolgstappen.

Eerdere successen

Het concept ‘Koffietijd’ komt niet geheel uit de lucht vallen. Tijdens de eerder georganiseerde Online Banenmarkt Noordoost-Brabant, vonden ook al live-ZOOM-sessies plaats tussen werkgevers en werkzoekenden. Dit waren erg succesvolle sessies, waar meerdere matches uit zijn voortgekomen. Deze ZOOM-sessies gaan nu verder onder dezelfde naam, zodat dit concept een volwaardige plek krijgt binnen de dienstverlening van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. Nicole Papen, projectleider WSP: “Met het project voorzien we in een behoefte van werkgevers en werkzoekenden in de regio om júíst nu met elkaar in contact te komen. Het concept is verfrissend, uniek in de regio en ook nog eens erg laagdrempelig. “

Hoppenbrouwers & Jeroen Bosch

Op 6 april vindt de eerste editie van Koffietijd plaats – tegelijkertijd met de Online Banenmarkt Noordoost-Brabant. De sessies zijn ingedeeld op basis van verschillende werkgevers. Een werkzoekende kan zich daardoor inschrijven voor een Koffietijd met een specifieke werkgever: deze keer zijn dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Hoppenbrouwers Techniek. Elke maand nemen twee bedrijven uit een verschillende branche deel aan de sessie.

Aanmelden

Ben je op zoek naar een baan en wil je kennismaken met Hoppenbrouwers Techniek of Jeroen Bosch Ziekenhuis? Bij beide organisaties zijn meerdere vacatures (in diverse werkvelden) beschikbaar. Aanmelden kan eenvoudig via de website van het WSP.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio