11 C
De Bilt

Na de zomervakantie biedt Mikz het peuterspeelzaalwerk aan in de gemeente Heusden.

Heusden – Het vrijwillig bestuur van de Stichting Peuterspeelzalen Heusden (SPH) heeft na een zorgvuldig doorlopen proces besloten om na de zomervakantie te stoppen met het aanbieden van peuterspeelzaalwerk. Mikz Kinderopvang zet het peuterspeelzaalwerk in de gemeente Heusden voort.

peuterspeelzaalwerk

Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie, die naast het peuterspeelzaalwerk in Waalwijk ook kinderopvang (dagopvang en buitenschoolse opvang) en gastouderopvang aanbiedt in de gemeenten Heusden, Waalwijk en Loon op Zand. Mikz is een middelgrote kinderopvangorganisatie waar, inclusief de medewerkers van SPH, 326 medewerkers werken.

Betrokken

De gemeente Heusden is betrokken geweest bij het besluit van SPH om te stoppen en is zeer blij dat er voor ouders, peuters en personeel een goede oplossing gevonden is middels in inzet van Mikz Kinderopvang.

Wethouder Peter van Steen: “Een kwalitatief goed en dekkend aanbod van peuteropvang is hiermee in stand gehouden en Mikz biedt als maatschappelijke kinderopvangorganisatie de garantie voor continuïteit en behoud van kwaliteit.”

Bestuurder Nelly Paagman van SPH: “Wij zijn als bestuur en medewerkers erg blij dat het belangrijke aanbod van peuteropvang voor (doelgroep-)peuters hiermee in stand blijft en dat er voor alle pedagogisch medewerkers werkgelegenheid blijft.”

Rijk palet

Bestuurder Ans Keij van Mikz: “Met de overname van de peuterspeelzalen in Heusden bieden wij een rijk palet aan van verschillende kinderopvangsoorten. Juist dit palet biedt meer mogelijkheden om het peuterspeelzaalwerk in deze vorm duurzaam te blijven aanbieden.”

Alle kinderen gaan automatisch mee over naar Mikz. Alle klanten ontvangen daarvoor een nieuwe overeenkomst van Mikz. Alle medewerkers en ouders zijn inmiddels geïnformeerd. 

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio