Robbert van der Veer wordt directeur van Het Hooghuis locatie Mondriaan College

OssHet College van Bestuur van Stichting Carmelcollege is Oss heeft Robbert van der Veer benoemd tot locatiedirecteur van het Mondriaan College in Oss, één van de zes scholen van scholengroep Het Hooghuis. De vacature is ontstaan door de nieuwe baan van voormalig directeur Erik Jan Bakker bij het Stedelijk Gymnasium in ’s-Hertogenbosch. De benoeming gaat in per 1 november 2021.

Loopbaan Robbert van der Veer

Robbert van der Veer (38 jaar) is samen met zijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Oss. Robbert is zijn loopbaan bij Het Hooghuis begonnen bij ZuidWest, hij heeft op verschillende scholen binnen Het Hooghuis gewerkt als docent bedrijfseconomie en was teamleider bij de scholen Stadion en ZuidWest.

Invulling geven aan ambities

Vanaf 1 november gaat Robbert van der Veer nog meer kleur geven aan het onderwijs van Het Hooghuis. Hij wordt locatiedirecteur op het Mondriaan College en wordt lid van het managementteam van Het Hooghuis. Jeroen Donders, voorzitter centrale directie: ‘Met Robbert van der Veer hebben we een collega uit eigen geleding, met een breed draagvlak in de school, die hiermee invulling kan geven aan zijn eigen ambities en de ambities van de school. Ik ben ervan overtuigd dat we met Robbert van der Veer en zijn zeventien jaar werkervaring bij Het Hooghuis een zeer geslaagde kandidaat hebben gevonden.’

Drijfveer en onderwijsontwikkelingen

Robbert van der Veer: ‘Ik voel me vereerd dat ik de mogelijkheid krijg om binnen Het Hooghuis als locatiedirecteur op het Mondriaan College te starten. Op het Mondriaan College zijn de afgelopen jaren mooie onderwijsontwikkelingen in gang gezet waarin ik mijn eigen drijfveren binnen het onderwijs herken. Ik kijk ernaar uit om alle nieuwe collega’s, leerlingen en ouders/verzorgers te ontmoeten!’

Het Mondriaan College

Op het Mondriaan College (mavo/havo) geven ze doeners één dag per week alle ruimte. Met ‘doen’ wordt bedoeld: vaardigheden in praktijk brengen. In de onderbouw zijn er PALET-uren voor ondernemen, sport, kunst en technologie. In de bovenbouw wordt dat uitgebouwd in het 20/80 learning-programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img