14.3 C
De Bilt

Stiltewandeling door Oss op zondag 21 april georganiseerd door Museum Jan Cunen

Op zondag 21 april kun je Oss verkennen in de geest van de kunstenaar Willem Witsen tijdens een stiltewandeling. Laat je gedachten los en ervaar de stad op een dieper niveau. Ontdek de kracht van stilte op deze rustige, serene zondagochtend. Stilte is meer dan alleen afwezigheid van geluid; het manifesteert zich op verschillende manieren. Het gaat erom waar jij je aandacht op richt en hoe je dit ervaart.

Met nieuwsgierigheid wandel je langs verborgen plekjes, tuinen, gebouwen en details die normaal gesproken aan je voorbij zouden gaan in de drukte van alledag. Ellen Korstanje, mindfulnesstrainer en eigenaar van Beweeg en Leef, centrum voor bewust bewegen & ontspannen in Oss, zal de stiltewandeling begeleiden.

Stiltewandeling

De stiltewandeling met Mindfulnesstrainer Ellen Korstanje vindt plaats op zondag 21 april van 10.45 tot 12.15 uur. Start- en eindpunt is museumcafé Café Cunen. Schrijf je vooraf in via info@museumjancunen.nl, deelname aan de wandeling kost 6,50 per persoon (museumbezoek na afloop vereist een geldig museumticket).

Kun je niet deelnemen op 21 april? Geen zorgen! Er is een tweede stiltewandeling gepland op zaterdag 8 juni. Voor degenen die nog een keer willen wandelen: je bent van harte welkom om weer mee te doen. In juni wandelen we juist door de bedrijvigheid van een levendige zaterdag.

Tip. Lunchaanbieding na de wandeling: Cunenlunch (broodje, soep, salade) en koffie of thee voor €15,50. Graag vooraf reserveren via info@museumjancunen.nl, vermeld naam, telefoonnummer en eventuele dieetwensen. Een smakelijk momentje om samen met de andere wandelaars ervaringen uit te wisselen.

De wandeling sluit aan bij de tentoonstelling Willem Witsen, stille kracht in Museum Jan Cunen, te zien tot en met 16 juni 2024.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio