3.2 C
De Bilt

Voorstellingen Roodkapje door Poppentheater Ronzebons verplaatst naar de Groene Engel

Poppentheater Ronzebons organiseert op zondag 24 maart de voorstelling Roodkapje. Normaal gesproken wordt er opgetreden in Theater de Lievekamp in Oss, maar die heeft de afgelopen maanden te maken gehad met wateroverlast in het keldergebied. Hierdoor is aanzienlijke schade aan de Marag Zaal ontstaan, de oorspronkelijke locatie voor de voorstelling. Helaas is deze voorlopig niet meer geschikt voor gebruik.

Er is echter een fantastische oplossing gevonden, dankzij de onmisbare steun van Cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat 15 in Oss. De voorstelling van Roodkapje heeft een nieuw thuis gevonden in de prachtige theaterzaal van het cultuurpodium.

Details over voorstelling Roodkapje

Kom op Avontuur: Reis mee met Roodkapje door het bos op haar zoektocht naar ingrediënten voor oma’s koekjes. Maar pas op voor de nieuwsgierige wolf! Zal Roodkapje veilig thuiskomen? Ontdek het in dit betoverende en grappige sprookje van Grimm, opgevoerd met meesterlijke poppen door Jan Roosenboom en Femme Janssen.

Gewijzigde Aanvangstijd

Vanwege logistieke redenen begint de voorstelling in de Groene Engel niet om 10.30 uur, maar om 11.30 uur, één uur later dan oorspronkelijk gepland. De voorstelling zal zonder pauze worden opgevoerd en ongeveer 45 minuten duren.

Cultuurpodium De Groene Engel aan de Kruisstraat 15 in Oss
Cultuurpodium De Groene Engel aan de Kruisstraat 15 in Oss – Foto: © Google Streetview 2019

Toegevoegde Voorstelling

Wegens overweldigende belangstelling voegen we een tweede voorstelling toe! Deze zal om 13:00 uur plaatsvinden in de Groene Engel en tickets zijn nog beschikbaar via het boekingssysteem van Theater de Lievekamp.

Cultuurpodium Groene Engel is gelegen aan de Kruisstraat 15 in Oss, op slechts ± 8 minuten loopafstand van Theater De Lievekamp. Op zondagen is het gratis parkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio