4.8 C
De Bilt

Week van de Toegankelijkheid in Vught

Iedereen doet mee! Dat is het doel van de Week van de Toegankelijkheid. Makkelijk gezegd, maar moeilijker om in de praktijk te brengen. 3 t/m 8 oktober is de Week van de Toegankelijkheid. Dan laat de gemeente Vught zien dat iedereen mee mag en kán doen. Want daar willen we naartoe: een samenleving waarin iedereen zich welkom voelt om mee te doen, bijvoorbeeld met werk, scholing en sport.

Activiteiten rondom toegankelijkheid

Van maandag 3 oktober tot zaterdag 8 oktober staan er verschillende activiteiten gepland. Hieronder vindt u een overzicht:
• Workshop linedance, maandag 3 oktober van 11.00 tot 13.30 in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg Vught.
• Workshop ‘Van plant tot schilderij’, dinsdag 4 oktober van 10.15 tot 13.30 in het Leyenhof Helvoirt.
• Samen lunchen en bewegen bij de Rode Rik, woensdag 5 oktober van 11.00 tot 13.30 in de Rode Rik Vught.
• Gezamenlijke voetbaltraining Special Voetbalteam en team Reinier van Arkel, donderdag 6 oktober van 18.30 tot 21.00 uur bij Reinier van Arkel.
• Samen bewegen bij Vughtse Sportclub Prins Hendrik, vrijdag 7 oktober van 09.00 tot 12.00 uur bij het clubhuis Prins Hendrik.

Het uitgebreide programma is te vinden op www.wijinvught.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de activiteiten. Alle activiteiten van de Week van de Toegankelijkheid combineren we met een gezonde lunch of snack.

Samenwerking

De Week van de Toegankelijkheid wordt mede mogelijk gemaakt door MOVE, Reinier van Arkel, Plaza Cultura, Welzijn Vught, de Seniorenbus, allerlei organisaties en vrijwilligers en de gemeente Vught.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio