10.4 C
De Bilt

Werken bij Waalwijk: ‘Doen wat je wilt doen, dat verdien jij’  

‘Doen wat je wilt doen, dat verdien jij.’ Dat is de belofte die Waalwijk sinds deze week gebruikt om aan nieuw personeel te komen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij onze gemeente. Er is voor ieder wat wils. Je kunt altijd iets doen wat jíj leuk vindt. En dat zet je ook nog eens om in betekenisvol werk. Met deze boodschap wil de gemeente Waalwijk laten zien wat voor werkgever zij is.  

Belang van huidige en nieuwe collega’s 

Burgemeester Sacha Ausems benadrukt het belang van het behouden en aantrekken van collega’s: “Een sterke gemeente vereist toegewijde en fijne medewerkers. Wij geloven dat een duidelijk en eerlijk beeld van ons als werkgever essentieel is. Zeker op deze krappe arbeidsmarkt. Hoe onderscheiden wij onszelf ten opzichte van andere werkgevers?

Met deze campagne willen we laten zien wat het werken bij ons zo leuk en interessant maakt. Dat je hier ergens met lef kunt instappen en de vrijheid hebt om jouw werk vorm te geven. Daarmee willen we onze huidige collega’s behouden, maar ook nieuw talent aantrekken. Zodat wij altijd de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden.”  

Gemeentesecretaris Michel Tromp vult aan: “We begrijpen dat mensen streven naar meer dan alleen een baan. Bij Waalwijk vind je niet alleen uitdagende carrièremogelijkheden, maar ook een bedrijfscultuur gebaseerd op respect, vrijheid en vertrouwen. Met deze campagne hopen we dat kijkje in de keuken te kunnen geven. En daarmee potentiële nieuwe collega’s net dat zetje te geven om voor Waalwijk te komen werken.” 

Superhelden van Waalwijk

Vroeger kroop je in de huid van je favoriete held, een rol waarmee je heldhaftige daden verrichte, vaak om anderen te helpen. Daarom trappen we de campagne af met visuals met daarop superhelden. Bij de gemeente Waalwijk krijg je de kans om je wensen en dromen van vroeger waar te maken. Je bent hier van onschatbare waarde als je kan doen wat je wilt doen. Om zo je talent en energie in te zetten voor onze mooie gemeenschap. Meer weten over werken bij de gemeente Waalwijk? Neem dan een kijkje op www.werkenbijwaalwijk.nl.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio