14.8 C
De Bilt

Autodelen in Den Haag is de weg vooruit!

Den Haag – Wat als je op ieder willekeurig moment de beschikking zou hebben over een andere auto? In het weekend een cabrio, voor verhuizingen je eigen bus en op autovakanties en lange zomerse dagen heerlijk toeren in een Volkswagen T2. Dat klinkt niet gek toch?

Gebruik boven bezit

In Den Haag kiezen we steeds vaker voor ‘gebruik boven bezit’. Ook wanneer het om je vervoer gaat. In het geval van auto’s spreken we dan van deelauto’s. De drijvende kracht achter deze vorm van ‘slimme mobiliteit’ is de deeleconomie.

Autodelen is de toekomst

Autodelen zit namelijk flink in de lift en dat brengt voordelen voor iedereen. Auto-eigenaren verdienen extra door hun auto te verhuren wanneer ze deze niet nodig hebben. En mensen die een auto nodig hebben kunnen via een deelautoplatform een auto naar keuze uitzoeken. Verhuisbusjes, elektrische auto’s, sportwagens, familiebusjes, oldtimers: de lijst is eindeloos. De voordelen: een deelauto is veel goedkoper dan het huren van een auto via een traditionele verhuurmaatschappij, je bent volledig verzekerd én je helpt je eigen buurt.

Deelplatform SnappCar

SnappCar is bijvoorbeeld zo’n deelautoplatform. En in Den Haag vind je volop deelauto’s. Wil je een auto huren in Den Haag dan heb je keuze uit een groot aanbod van verschillende merken en typen. Altijd beschikbaarheid en altijd bij jou in de buurt. Daarnaast is autodelen een van de meest duurzame vormen van mobiliteit. Kies je voor autodelen dan kies je ook voor het klimaat. Een deelauto in de wijk, betekent dat er 10 auto’s minder nodig zijn op de weg. Dat resulteert in groenere straten, minder files en flink lagere CO2 emissies!

Extra inkomsten met je eigen auto

Wil je liever bijverdienen met je auto dan er een huren, dan kan private lease een oplossing bieden. Private Lease is: geen dure aankoop, maar gewoon een eerlijk maandtarief om een nieuwe auto te leasen. Met de Private Lease aanbiedingen van SnappCar heb je de beschikking over je eigen auto én kun je deze verhuren aan mensen die een auto nodig hebben. Volledig verzekerd natuurlijk inclusief onderhoud en reparaties. Die extra bijverdiensten kunnen behoorlijk oplopen en in sommige gevallen zelfs meer dan alleen je maandelijkse leasekosten dekken. Je kunt al snel €350 extra per maand verdienen met het verhuren van je auto. Dat betekent gratis rijden én geld op je rekening. Autodelen in Den Haag is de weg vooruit!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio