27.9 C
De Bilt

Kom in beweging in en rondom Wassenaar: ontdek de veelzijdige wandelroutes

Wassenaar – De oliebollen zijn inmiddels op en de kerstboom is weer de kamer uit. Kortom, het nieuwe jaar is van start gegaan.  Als aftrap voor een gezond en vitaal 2022 heeft burgemeester Leendert de Lange met enkele inwoners een nieuwjaarswandeling gemaakt op de landgoederenroute rond Raadhuis De Paauw. Ga er net als de burgemeester op uit en ontdek de mooie wandelroutes die (de omgeving) van het veelzijdige Wassenaar te bieden heeft.

Wandelen in Wassenaar

In plaats van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op Raadhuis De Paauw, heeft burgemeester Leendert de Lange het nieuwe jaar ingeluid met een wandeling. Samen met Wouter Bongers (huisarts), Rob de Jong (directeur-bestuurder St. Katholiek Onderwijs Wassenaar) en Nicoliene Zwart (Liens Kadowinkel) blikt hij terug op een bijzonder jaar én kijken zij vooral vooruit naar het perspectief en de kansen voor het nieuwe jaar.

Mentaal en fysiek fit blijven

De gemeente heeft verschillende wandelroutes klaarstaan waar alle Wassenaarders kunnen genieten van de groene ruimte en nieuwe plekken in eigen dorp. Zo kunnen we samen de druk op recreatiegebieden spreiden en geven we elkaar de ruimte. Want dat is juist nu zo belangrijk.

Unieke wandelgemeente

Wellicht zitten er nog onbekende plekken voor u bij. ontleent haar bekendheid voor een groot deel aan haar gevarieerde landschap met de vele buitenplaatsen, villa’s en boerderijen. Dit maakt het ook tot een unieke wandelgemeente. Geniet te voet of op de fiets van al het moois dat Wassenaar te bieden heeft.

De burgemeester trapt af

De burgemeester is alvast begonnen met wandelen en wenst u een goed en vooral gezond en vitaal 2022! Bekijk hier de nieuwjaarswandeling. Houd de social media kanalen in de gaten en ga zelf ook aan de wandel. Kijk op de website van de gemeente Wassenaar voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio