12.3 C
De Bilt

Bij Cultuurhuis Delft maak jíj het programma op Burendag!

Delft – Op Burendag, zaterdag 23 september tussen 14.00 en 17.00 uur, geeft het Cultuurhuis de regie uit handen: buurtbewoners mogen zelf de Woonkamer van de Wijk vullen! Er staan lege schildersezels, blanco presentatieborden, naakte paspoppen, een leeg podium en ongevulde kookpannen. Jíj hebt vandaag namelijk dé kans om jouw werk, workshop of optreden ten toon te stellen of uit te voeren. Pak je kans, meld je aan en kom langs! 

Gastvrouwen Marjet Roerink en Suzanne Vissers kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen en de dag te coördineren: “Er is op Burendag van alles mogelijk! Kom optreden met muziek of cabaret, exposeer met eigen werk, geef een workshop of deel je verhaal, kom ter plekke schilderen of kook je lekkerste gerecht. Deze dag kun je cultureel komen experimenteren, genieten en samenzijn!”

Wat zet jij op het programma?

De Woonkamer van de Wijk zit op de begane grond in het gebouw Abtswoude Bloeit aan de Aart van der Leeuwlaan 332. Je kunt je activiteit aanmelden via aanmelden@cultuurhuisdelft.nl. “Als je vooraf laat weten wat je gaat doen, dan denken we graag met je mee en geven we aan welke materialen en benodigdheden er al wel/niet aanwezig zijn voor jouw plannen. 

Doe mee of kom kijken bij het Cultuurhuis!

Iedereen is van harte welkom om te te komen kijken en mee te doen met al het moois dat de buurt heeft georganiseerd en bedacht. Deze Burendag bij Cultuurhuis wordt leuker dan ooit. Dus zet het in je agenda en kom langs!

Kleding inleveren kledingruil

Tip: Je kunt tijdens Burendag tussen 14.00 en 16.00 uur ook kleding komen inleveren voor de kledingruil die de dag erna op zondag 24 september plaatsvindt bij Cultuurhuis Delft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio