13.1 C
De Bilt

Gemeente Voorschoten presenteert nieuwe subsidieregeling 2023

Gemeente Voorschoten heeft in juni de Algemene subsidieregeling Voorschoten 2023 vastgesteld. In deze subsidieregeling presenteert het college de verdeling van subsidies voor maatschappelijke organisaties. Aanvragers vinden in de regeling de activiteiten waarvoor zij subsidie kunnen aanvragen, samen met de voorwaarden en subsidiecriteria.

Gemeentelijk subsidiebeleid

Maatschappelijke organisaties mogen subsidie aanvragen voor activiteiten die het gemeentelijk beleid van Voorschoten ondersteunen. Ook het verbeteren van de Voorschotense samenleving is een belangrijk criterium voor subsidieaanvraag. Het gemeentelijk beleid is terug te vinden in de Maatschappelijke Agenda, het coalitieakkoord en beleidsnota’s.

Subsidie aanvragen

Voor het kalenderjaar 2024 kunnen organisaties subsidie aanvragen van 1 juli tot en met 15 september 2023. Subsidieaanvraag voor de thema’s Welzijn, Specifieke taken, Cultuur, Cultureel Erfgoed, Sport & Bewegen en Scouting kan digitaal via https://www.voorschoten.nl/subsidie-voor-maatschappelijke-organisaties. Voor aanvragen op het gebied van de Economische agenda volgt later een regeling.

Meer informatie

Verdere informatie over subsidieaanvragen voor 2024 is te vinden op https://www.voorschoten.nl/subsidie-voor-maatschappelijke-organisaties. Hebt u andere vragen over de subsidieregeling? Mail dan naar subsidies@voorschoten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio